press to zoom
IMG_4780.JPG
IMG_4780.JPG

press to zoom

press to zoom
1/2

Reparatie

 

Ton Gerrits onderdelen te Waalwijk is uw partner om uw huishoudelijke apparatuur zelf te repareren. Of het nu gaat om een wasmachine, afwasmachine, droger, combimagnetron of stofzuiger, de meest voorkomende onderdelen liggen op voorraad in de winkel. De onderdelen levering is op enkele uitzondering na, een 24 uur verhaal. Daarnaast kunt u ook stofzuigers en combinatiemagnetrons in de winkel ter reparatie aanbieden.

 

Natuurlijk kan niet iedereen zijn of haar wasmachine, droger, afwasmachine zelf repareren. Binnen een straal van 15 kilometer rondom Waalwijk repareren wij aan huis.

 

Voor een stofzuigerreparatie en combi magnetronreparatie kunt u deze in de winkel aanbieden ter reparatie. Met u wordt een basis prijs afgesproken waar binnen wij verwachten de reparatie te kunnen uitvoeren. mochten wij tijdens de reparatie concluderen dat de reparatiekosten hoger worden, dan ontvangt u een prijsopgave en een gedegen advies van ons. Mocht u dan besluiten de reparatie niet uit te voeren, dan zijn er geen reparatie kosten aan verbonden.